Powered by Squarespace

Friday
Jun292007

MIX-07: Microsoft lancerer morgendagens web-teknologier

mix.jpgFølgende tre artikler blev publiseret i Ingeniøren's Version2 under Microsoft web-udviklerkonferencen MIX-07 i Las Vegas i April/Maj 2007. Konferencen henvendte sig til web-udviklere, designere og beslutningstagere, der lever af at være på forkant med det kommercielle web - og de nyeste teknologier til morgendagens hjemmesider. Blandt danske deltagerne fandt man både Lego og Valtech. Læs videre.

Click to read more ...

Saturday
May272006

MIT udpæger fremtidsteknologier

Nano-bio teknologi, kærnekraft, Open-Source, ”Storefront-to-Back End” og Social Computing er nogle af de teknologier som Massachusetts Institute of Technology – MIT – vurderet som højt ændingsfremmende. Teknologier som enhver leder bør holde øje med, fordi de vil komme til at ændre det forretningsområde de opererer i i dag. Læs videre!

Click to read more ...

Saturday
May272006

MIT: Bio, Nano og IT smelter sammen

”Meget af den teknologiske udviklingen er i dag fokuseret indenfor nano-, bio- og IT teknologierne, hvilket afspejler sig i selve programmet, men specielt blandt de 100 unge personer som vi har udvalgt til årets innovatører” påpeger Hugh Brody, web redaktør for Technology Review og arrangør at MIT’s årlige Emerging Technologies Conference i Boston i et interview med Ingeniøren.

Click to read more ...

Wednesday
Sep082004

Catching the wave!

Harvard professoren Clayton M. Christensen skabte begrebet "Disruptive Technologies" tilbage i 90'erne. - Hans tanker er lige så aktuel i dag som dengang, hvor vi ser eksempler på at virksomheder forsvinder grundet deres inerti. Læs selv!

Click to read more ...

Wednesday
Sep082004

Markedets magtforskydning!

Artiklen om konvergerede teknologier er baseret på et interview med Phil Hood i år 2000 - lige inden "internet boblen" brast og de gigantiske værdier der blev skabt forsvant som dugget på en varm sommerdag. I dag er ideen om konvergerede teknologier igen blevet aktuel og artikelen har nogle interessante indgangsvinkler til denne debat. Læs selv.

Click to read more ...