Powered by Squarespace

Saturday
May272006

Mobiltelefon fabrikanterne favner i blinde!

Teknologi guruen Bill Joy mener at mobiltelefon fabrikanterne ikke har været istand til at fortolke markedet, og dermed har mistet værdifulde markedsandele der overtages af firmaer som Google og Yahoo. Læs videre!

Click to read more ...

Wednesday
Sep082004

Michael Porter: The Fall and Rise of Strategy

Harvard professoren Michael Porter redegør i dette interview hvorfor strategi og strategisk tænkning vinder tilbage efter at det havde lidt et tilbageslag i 90'erne grundet de mange nye ledelsesteknologier og -værktøjer.

Click to read more ...

Wednesday
Sep082004

Clayton M. Christensen: Hvorfor gode virksomheder fejler

Kravene til fornyelse er store. I dette interview fortæller Harvard Professor Clayton Christensen om hvorfor de gode teknologivirksomheder fjeler. Da interviewet blev lavet i 1999 var det meget revolutionærende og gjorde op med den tankegang som blev præsenteret af Tom Peters og Bob Waterman i bogen "In Search of Excellence" tilbage i 1982.

Click to read more ...

Wednesday
Sep082004

C. K. Prahalad: Værdiledelse

Sammen med kollegaen Gary Hamel, populariserede professor Phahalad ressourceperspektivet i ledelsestrategi. I dette interview uddyber han sit perspektiv på værdibaseret ledelse.

Click to read more ...

Wednesday
Sep082004

Henry Mintzberg: Mintzberg in person

Professor Mintzberg har altid haft kontroversielle meninger. I dette interview fortæller han blandt andet hvad der er forkert ved MBA uddannelsen. Interessant læsing.

Click to read more ...